Reșițean bătut și tâlhărit de un „prieten de pahar”. Agresorul a ajuns în arestul IPJ Caraș-Severin

 

Un tânăr de 24 de ani l-a snopit în bătaie și l-a lăsat fără bani și fără telefoanele mobile pe unul dintre amicii cu care se cinstea, aseară, într-o locuință din Reșița.  

 

Conflictul între cei doi „prieteni de pahar” a izbucnit în jurul orei 19.00, în timp ce aceștia se aflau într-o locuință din Reșița, împreună cu alte două persoane. Potrivit celor relatate polițiștilor, un bărbat de 46 de ani a fost lovit cu pumnii și picioarele de unul dintre amicii săi care, apoi, i-ar fi furat două telefoane mobile și 1.000 de lei. După bătaie, cei patru au părăsit locuinţa, bărbatul bătut fiind găsit pe stradă de un trecător care a sesizat Poliția, prin apel la numărul unic de urgență 112. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

 

„Persoanele în cauză au fost identificate în scurt timp de polițiști, pe raza municipiului Reșița, iar cel bănuit a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta urmează să fie prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița pentru dispunerea de măsuri legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available