Romeo Dunca a semnat: și pentru DJ 571, și pentru DJ 582!

 

La începutul acestei săptămâni, președintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a semnat autorizația de construire pentru lucrările de modernizare a celor 47 km ai drumului DJ 571, precum și contractul pentru lucrările de refacere a podului de pe DJ 582, din Slatina-Timiș.

 

Prin semnarea autorizaţiei de construire pentru lucrările de modernizare a DJ 571 – intersecţie DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici – intersecţie DN 57, a fost parcursă încă o etapă necesară pentru refacerea unui drum extrem de important pentru județ. Pasul următor: la ședința din 30 ianuarie a Consiliului Județean (CJ), Romeo Dunca va supune votului aprobarea depunerii cererii de finanţare.

 

„În ziua imediat următoare votului consilierilor județeni, vom înainta documentația spre finanţare la ADR Vest. Ulterior, vom scoate la licitație execuţia lucrărilor la acest drum de 47 km, o investiție majoră care vizează un drum județean a cărui modernizare a fost îndelung așteptată”, a declarat Romeo Dunca. Cei aproape 50 km de drum judeţean care facilitează accesul la Cheile Nerei și la peșterile și lacurile din zonă vor fi astfel complet modernizaţi pe finanțare prin Programul Regional Vest, valoarea totală a proiectului fiind de circa 50 milioane euro.

 

 

Șeful județului a semnat, de asemenea, în aceste zile, contractul privind proiectarea, asistența tehnică şi execuţia lucrărilor de refacere a podului de pe DJ 582, peste râul Timiș, din localitatea Slatina-Timiș. „Începutul acestui an aduce, așa cum am mai spus-o deja, o serie de lucrări în infrastructura rutieră a județului. Circa 4,4 milioane lei, fără TVA, este valoarea contractului semnat astăzi (luni, 15 ianuarie, n.r.) şi care include: proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia lucrărilor de refacere a podului din Slatina-Timiș. Este un obiectiv important pentru localnici, dar şi pentru turiştii care doresc să ajungă pe Semenic”, a spus cu această ocazie președintele CJ Romeo Dunca.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available