Romeo Dunca: Ia uitați-vă cât tupeu la Hurduzeu!

 

Având șanse reale să piardă încă o dată alegerile în fața lui Romeo Dunca, de la un timp Silviu Hurduzeu nu ratează nicio ocazie să se tragă în poză cu orice primar pesedist care ajunge să semneze un contract de finanțare la ministerul de resort. Și face publice imaginile chiar cu riscul de a cădea în penibil.

 

Șeful pesediștilor cărășeni a postat zilele trecute pe Facebook fotografii din fața sediului Ministerului Dezvoltării, afișându-se alături de primarii comunelor Brebu și Rusca Montană după ce aceștia semnaseră contracte de finanțare cu ministrul liberal Adrian Veștea. Este vorba despre, ca să-l cităm pe Hurduzeu, „domnul Ion Ţicheriu” și (nedomnul?) „Adrian Sergiu Toma”.

 

Imaginile din fața ministerului au fost însoțite de următorul mesaj transmis de către deputatul președinte de partid: „I-am însoţit pe primarii localităţilor Brebu, domnul Ion Ţicheriu, şi Rusca Montană, Adrian Sergiu Toma, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației din Bucureşti, acolo unde au semnat două contracte foarte importante pentru dezvoltarea comunităţilor pe care le conduc. Ambele în cadrul Programului Naţional «Anghel Saligny». Contractul de la Brebu vizează reabilitarea străzilor din comună şi are o valoare totală de 11 milioane de lei. Contractul de la Rusca Montană are ca obiecte extinderea reţelei de canalizare şi a racordurilor, dar şi staţia de epurare nouă din comună. Valoarea totală a contractului este de 18,021 milioane de lei. Iată că două primării de comune reuşesc ce nu e în stare ditamai instituţia Consiliului Judeţean”.

 

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, liberalul Romeo Dunca, nu i-a rămas dator lui Silviu Hurduzeu, amintindu-i pesedistului – tot într-o postare pe Facebook – „meritele” acestuia în dezvoltarea comunei Rusca Montană:

 

Romeo Dunca, despre „meritele” lui Hurduzeu în calitate de deputat PSD: „Ia uitați-vă cât tupeu! Să te lauzi că l-ai dus la minister pe primarul de la Rusca Montană, ca pe un școlar de parcă nu ar fi știut omul drumul și singur, să semneze cu un ministru liberal un proiect de 18 milioane lei dintr-un program «Anghel Saligny» inventat și finanțat de guvernul liberalului Nicolae Ciucă, după care să spui că tu faci ce nu face Dunca, ăsta chiar e mare tupeu.”

 

Romeo Dunca, despre „meritele” lui Hurduzeu în calitate de cândva președinte al Consiliului Județean: „Dar de ce nu explici cetățenilor cum pe mandatul tău ai plătit de formă un proiect (DALI) pentru modernizarea unui drum ce însemna o investiție de 40 milioane de euro. Explică cetățenilor cum proiectantul a încasat banii, dar TU nu ai verificat că din 11 poduri necesare, în documentație erau trecute doar 6, așa că ai omorât proiectul și banii dați pe documentație i-ai dat degeaba. Scrie și că drumul la care fac referire trece exact prin localitatea primarului cu care te-ai pozat și pe care l-a rezolvat de fapt un ministru PNL, Adrian Vestea. Ai putea să mai scrii că, de fapt, acestei comune, Rusca Montană, i-ai abandonat proiectul, pe care eu, personal, ajutat de echipa de la fonduri europene de la CJ, l-am scos din raftul prăfuit, l-am corectat și azi e depus pentru finanțare la ADR Vest. E vorba despre DJ 684- Valea lui Liman – Limita de județ -Voislova.”

 

„Cum naiba vă mai suportă pământul cu atâtea minciuni!? Dar poate că o da Cel de Sus la alegeri să se scape județul ăsta odată de voi.”, își încheie Dunca replica de pe pagina sa de Facebook.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available