Romeo Dunca: „Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să crezi că se poate”. Iar apoi, „să te ții cu dinții de asta”!

 

Cetățenii din comuna Vermeș transmit mulțumiri companiei Maxagro și președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, pentru promptitudinea cu care se efectuează reparații pe DJ 572, între Vermeș și județul Timiș.

 

„Acum 2 săptămâni am fost la domnul președinte Romeo DUNCA și l-am rugat să intervină pentru reparația bucăților deteriorate de pe tronsonul Vermeș-limita cu județul Timiș de pe DJ 572. Mulțumesc pentru promptitudine Romeo Dunca și domnilor de la MaxAgro. Dacă timpul permite, reparațiile vor fi gata cel târziu mâine”, a scris astăzi pe facebook Petru Cosmin Lațcu, un cetățean din Vermeș, al cărui mesaj este însoțit de fotografii făcute la fața locului.

 

Precizând că Maxagro va începe mâine reparațiile și pe drumul de la Voislova, Romeo Dunca transmite cărășenilor nemulțumiți de starea drumurilor județene din Banatul Montan: „E greu să repari tot județul după decenii întregi de delăsare și furtișaguri. Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să crezi că se poate, iar mai apoi, «să te ții cu dinții de asta». De mâine suntem la Voislova cu reparațiile”.

 

 

Sursă foto: FB Lațcu Petru Cosmin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available