Romeo Dunca: „S-a terminat! Telescaunul de pe Muntele Mic rămâne pe poziție”

Victorie scontată pentru firmele copiilor lui Romeo Dunca! Curtea de Apel Alba Iulia a decis că telescaunul Valsanu a fost amplasat legal.

 

Veste bună pentru iubitorii de munte, dar și pentru cei care cred în dezvoltarea arealului schiabil din Banatul Montan. După un proces ce a durat ani de zile, după nenumărate acuzații apărute în mediul online, Romeo Dunca răsuflă ușurat. Așa cum a susținut în nenumărate rânduri, omul de afaceri și-a dovedit nevinovăția și bunele sale intenții în ceea ce privește Muntele Mic. Chiar dacă afacerile sale sunt administrate de fiii săi, actualul președinte al CJ Caraș-Severin este convins că aceștia vor putea duce la o dezvoltare sănătoasă a zonei schiabile a arealului avizat.

 

Totodată, Romeo Dunca consideră că cei care au târât firmele sale prin procese și și-au bătut joc de ele trebuie să plătească din propriul buzunar cheltuielile de judecată.

 

S-a terminat! Telescaunul Valsanu rămâne pe poziție și vinovații vor plăti daunele. Teoretic, cele doua persoane fizice – Cosmin Belci și Mihai Maralescu – ar trebui să dea dovadă de responsabilitate și asumare și să contacteze reprezentanții firmelor de care si-au bătut joc, pentru a găsi o soluție de compensare. Pe persoană fizică, bineînțeles, pentru că așa ar fi normal. Bugetul primăriei și cetățenii din Turnu-Ruieni nu trebuie să suporte nepriceperea, răutatea și stăruința în direcția greșită pe care au luat-o cei doi edili”, a scris președintele CJ, Romeo Dunca, pe pagina sa de socializare.

 

Fostul om de afaceri a apreciat decizia instanței și consideră că aceasta a făcut fericiți mulți iubitori de natură și munte.

 

Și, da! Dacă reziști luptei dusă până la capăt, după ani întregi de muncă, cheltuială și suferință, găsești satisfacția ca oameni integri, pe mâna cărora a ajuns destinul tău, pot înfăptui un act corect de justiție”, a conchis Romeo Dunca.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite