UPDATE. Roș-negrii, împotmoliți cu autocarul în apropierea Timișoarei

Meciul amical de fotbal dintre Ripensia Timișoara și CSM Reșița, programat azi, 4 februarie, la ora 12, nu a putut începe la ora și locul stabilite inițial. Motivul nu are nicio legătură cu factorul sportiv.

Ripensia Timişoara şi CSM Reşiţa, cele două echipe din liga secundă, conveniseră să dispute un meci de pregătire, la Urseni, sat aflat lângă Timişoara. Partida era programată să înceapă la ora 12, însă a apărut o problemă neaşteptată, informează adevarul.ro. „Autocarul reşiţenilor s-a împotmolit în noroiul de lângă teren. A fost nevoie de ajutorul unui tractor ca autocarul să fie scos din noroi. Supăraţi de cele întâmplate, conducătorii echipei CSM Reşiţa au refuzat să dispute partida pe terenul de la Urseni. Reprezentanţii echipei Ripensia susţin că terenul era bun, însă experienţa cu autocarul nu a fost pe placul rosso-nerilor reşiţeni”. Cei de la Ripensia au fost nevoiţi să găsească repede o soluţie, pentru ca meciul amical să se dispute totuşi. Aşa s-a ajuns pe terenul sintetic al Politehnicii, arată adevarul.ro. Partida dintre Ripensia şi CSM Reşiţa a început cu o întârziere de oră şi jumătate.

Foto: Iosif Canea (adevarul.ro)

UPDATE, ora 15.35

Încheiată cu puțin timp în urmă, partida Ripensia Timișoara – CSM Reșița s-a terminat cu victoria rosso-nerilor. Scor final, 1-2, golurile victoriei fiind marcate de Laurențiu Buș și Vlad Chera.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite