UPDATE. Rosso-nerii lui Dan Alexa, testați cu… 10 milioane de euro

 

CSM Reșița a disputat în această după-amiază al doilea meci de pregătire din cantonamentul efectuat în Antalya. Un „amical de gală”, cum l-a numit tehnicianul Dan Alexa.

 

După 2-3 (2-0) cu Dinamo Kiev U19, partidă controlată de rosso-neri în prima parte și pierdută după pauză, atunci când Dan Alexa a făcut nouă schimbări în 11-le de bază, CSM Reșița a înfruntat azi un adversar mult mai dificil: vicecampioana Kazahstanului, FC Astana. Un club cu buget de zeci de milioane de euro. Cu jucători ale căror salarii ajung chiar și la 500.000 de euro. Și cu un lot evaluat pe transfermarkt.com la peste 10 milioane de euro!

 

La fel ca în primul amical jucat în Turcia, la finalul primei reprize echipa reșițeană s-a aflat în avantaj, printr-un gol reușit de această dată de ultima achiziție a clubului, mijlocașul Valentin Lazăr (ex-Concordia Chiajna). După mai multe schimbări operate în ambele echipe în a doua repriză, formația antrenată de sârbul Srdjan Blagojevic a reușit să egaleze. Scor final, 1-1, la capătul unui meci început de antrenorul Dan Alexa cu Micu, Ardei, Manolache, Sima, Bărboianu, Vasluian, Breșneni, Cristea, Lazăr, Munteanu și Mediop.

 

UPDATE, 21 februarie, ora 14.30

 

În al treilea, și ultimul, meci amical jucat în Antalya, CSM Reșița a remizat, ieri, 2-2 (0-2), cu FC Brașov, echipă din liga secundă. Golurile rosso-nerilor au fost marcate de Mediop. Dan Alexa a folosit următorul unsprezece: Micu, Bărboianu, Ardei, Rimovecz, Cioinac, Ciubotaru, Breșneni, Cristea, Munteanu, Mediop, Lazăr. Au mai intrat pe parcurs Zimmermann, Mereu, Sima, Fota, Mura și Negru.

 

Sursă foto: CSM Reșița

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite