Rută alternativă pentru șoferii care vor să ajungă din Govândari în Centrul Civic al Reșiței. A fost deschis traficul rutier prin Parcul Industrial de pe Valea Țerovei

 

Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite, în perioada următoare, zona Triaj din Reșița – unde traficul a fost restricționat pe câte o singură bandă de circulație pe sens – și să folosească rutele alternative, pentru a nu genera blocaje în trafic.

 

Pentru fluidizarea și decongestionarea traficului rutier în zona Triaj, unde restricționarea circulației rutiere în vederea efectuării lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului a dus la apariția blocajelor, Primăria Reșița le recomandă conducătorilor auto să evite ruta OMV – pod Intim – sensul giratoriu Intim și să folosească, pe cât posibil, strada Timișoarei sau strada Țerovei ca rute alternative.

 

Strada Timișoarei este sugerată ca rută alternativă pentru autoturismele care merg din microraioanele I și III spre zona centrală a municipiului, iar strada Țerovei, pentru cele din microraioanele II și IV. Pentru a facilita accesul spre Lunca Pomostului – Centrul Civic, a fost deschisă circulația pe strada Țerovei – Parcul Industrial – strada Mociur – strada G. A. Petculescu.

 

„Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available