S-a deschis Târgul de Crăciun din Centrul Civic al Reșiței

 

Târgul de Crăciun din Centrul Civic al Reșiței și-a deschis porțile oficial în această seară, odată cu aprinderea iluminatului festiv de sărbători.

 

Beculețele din bradul uriaș amplasat în Centrul Civic al Reșiței și instalațiile de lumini care alcătuiesc decorul specific sărbătorilor de iarnă au fost aprinse în această seară.

 

Momentul, care a marcat deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, a fost urmat de un spectacol de colinde și cântece de iarnă la care au asistat reșițenii care au înfruntat vremea rece și mohorâtă pentru a se bucura împreună de atmosfera de sărbătoare. Pe scena amplasată în fața Palatului Administrativ au urcat copiii de la Centrul de Zi „ABC al Direcției de Asistență Socială Reșița, corurile „PocoApoco” și „Allegretto” ale Liceului de Arte „Sabin Păuța”, formația instrumentală de suflători a aceleiași unități de învățământ, cursanții Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, elevi de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” și de la Colegiul Național „Mircea Eliade”.

 

Programul artistic va continua și mâine în Târgul de Crăciun din Centrul Civic, începând cu ora 17.00, susținut de elevii Școlii Primare Zlatița, Ansamblul „Danubius” al Centrului Cultural „Nichita Stănescu” din Drobeta Turnu Severin și de cursanții Şcolii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu”, clasele de canto, instrumente de suflat și acordeon.

 

 

Sursă foto: FB Banatul Montan, Petre Dalea și Primăria Reșița

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available