„Să nu lăsați nimic să vă ia bucuria sărbătorilor!” [FOTO]

 

Startul oficial al sărbătorilor de iarnă a fost dat la Reșița în seara de Moș Nicolae. Sute (mii?) de reșițeni, copii și părinți, au venit în Centrul Civic pentru a asista la momentele cu adevărat speciale pregătite de Primărie – un spectacol-premieră pentru Reșița, care a putut fi urmărit live și pe pagina de facebook a municipalității.   

 

Jocuri impresionante de lasere pe ritm de muzică și proiecții luminoase de mari dimensiuni, într-o scenografie care a inclus și stema de pe Dealul Golului, au precedat momentul mult-așteptat de toți cei prezenți în piața centrală a orașului: aprinderea iluminatului festiv cu ocazia începerii sărbătorilor de iarnă.

 

Înainte de a da semnalul aprinderii luminițelor care împodobesc orașul, primarul Ioan Popa a transmis un mesaj de suflet copiilor Reșiței, și părinților acestora, acum, în seara de Moș Nicolae: „Vă doresc să vă bucurați de sărbătorile care urmează, să nu lăsați nimic să vă ia bucuria sărbătorilor! Chiar dacă trăim vremuri un pic mai tulburi, voi, părinții, aveți obligația să găsiți soluții astfel încât copiii să se bucure de sărbători. Chiar dacă nu ne este ușor acuma, chiar dacă unii ne pun tot felul de condiții, de restricții, faceți voi în așa fel încât copiii voștri să nu simtă și să se bucure de sărbătorile de iarnă. Vă doresc multă sănătate!”

 

Spectacolul de lumină și culoare a fost urmat de un recital de colinde gospel, susținut – așa cum doar el știe s-o facă – de artistul Dean Bowman, alături de corul Visions of Dreams.

 

La finalul unei seri de poveste, copiii veniți în centru au plecat grăbiți spre case, să-și lustruiască ghetuțele. Cu gândul la Moș Nicolae și cu speranța că acesta nu le va aduce doar nuielușe…

 

UPDATE – fotografii realizate de Bogdan Popa

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite