Sala de sport a Colegiului Economic din Reșița intră în renovare. Persoanele programate aici pentru vaccinare sunt așteptate la centrul de la Școala „Mihai Peia”

 

Începând de mâine, 16 iunie, Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Colegiul Economic al Banatului Montan Reșița va fi închis în vederea efectuării unor lucrări de reparație și întreținere la sala de sport, anunță reprezentanții Primăriei.

 

Persoanele programate pentru rapel la centrul de la Sala de sport a Colegiului Economic al Banatului Montan sau cele care doresc să se vaccineze cu serul Astra Zeneca o pot face, începând de mâine, la Centrul de vaccinare de la Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Peia” (fosta Generală 6, str. Gratz, nr. 10), informează municipalitatea. La acest centru se folosesc serurile Pfizer, Astra Zeneca și Johnson & Johnson.

 

La Centrul de vaccinare de la Sala de sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța”, amintesc reprezentanții administrației locale, vaccinările se fac în continuare cu serul Pfizer, fără programare, în limita dozelor disponibile.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite