Sala de sport a Liceului Teologic Baptist din Reșița a fost finalizată. Clădirea – ridicată de la zero [FOTO]

 

Primăria Reșița a efectuat, astăzi, 4 mai, recepția lucrărilor la un nou obiectiv de investiții – Sala de sport a Liceului Teologic Baptist – realizat prin Compania Națională de Investiții.

 

Demarate în noiembrie 2021, lucrările la noua sală de sport au fost finalizate acum, iar rezultatul este conform așteptărilor: o clădire modernă, realizată la ultimele standarde în domeniu, formată din parter și etaj, cu suprafețe de joc multisport – pentru baschet, tenis, handbal și volei –, cu vestiare dotate complet și zonă pentru spectatori cu capacitate de 102 locuri. De această nouă investiție vor beneficia în primul rând elevii Liceului Teologic Baptist – singurul liceu din Reșița care nu avea până acum, o sală de sport –, dar nu numai, urmând ca sala să poată fi utilizată și de alți elevi sau de către sportivi.

 

„Este un obiectiv pe care l-am realizat împreună cu Compania Națională de Investiții. Este o sală de sport de tip A, multifuncțională, cu tribune, a doua sală de acest tip după cea de la Colegiul Național Mircea Eliade. Mă bucur pentru elevii Liceului Teologic Baptist că au ocazia să facă mișcare într-un spațiu elegant, realizat potrivit standardelor. Se află în Govândari, zona cu cea mai mare densitate de locuitori, lângă Școala Gimnazială 7 și li se va permite și elevilor de aici să desfășoare activități. De asemenea, se va face un calendar în baza căruia și sportivii de la Clubul Sportiv Muncitoresc se vor putea antrena aici”, a declarat primarul Ioan Popa cu prilejul recepției obiectivului.

 

Valoarea investiției este de aproximativ 10.000.000 de lei, asigurată de la bugetul național, prin Compania Națională de Investiții, la care se adaugă o contribuție de aproximativ 400.000 de lei de la bugetul local, pentru realizarea utilităților.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite