Salvat de la înec de polițiștii de frontieră

 

Astăzi, strigătul de ajutor al unui bărbat aflat între viață și moarte în apele Dunării, în clisura cărășeană, a fost auzit de cine trebuie. Polițiștii de frontieră au avut o intervenție salvatoare.

 

„Bărbat salvat din apele fluviului Dunărea”, anunță Poliția de Frontieră, după ce astăzi dimineață o patrulă a Sectorului Moldova Veche a reușit să salveze de la înec o persoană în vârstă de 49 de ani.

 

„În data de 13.11.2022, în jurul orei 09.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche, în timp ce se aflau în misiune în zona de responsabilitate, au observat, în dreptul km fluvial 1073,5, un bărbat în apele fluviului Dunărea care striga după ajutor. Polițiștii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcațiune rapidă de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche, acționând cu operativitate pentru sprijinirea bărbatului, în vârstă de 49 de ani, din județul Caraș-Severin.”, transmite poliția de Frontieră.

 

Întrucât barca pe care se afla bărbatul era în pericol de scufundare din cauza valurilor mari, precizează aceleași surse, echipajul ambarcațiunii MAI 3042 care desfășoară misiuni în cadrul Frontex a remorcat și ancorat în condiții de siguranță la mal ambarcațiunea naufragiată. Bărbatul salvat de polițiștii de frontieră nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Sursă foto: Poliția de Frontieră

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite