UPDATE. Sanatoriul de la Marila, evacuat după prăbușirea unei părți a acoperișului

 

Cei peste 50 de pacienți internați în Sanatoriul Marila, secție externă a Spitalului Orășenesc Oravița, au fost evacuați astăzi din clădire, după ce o parte a acoperișului acesteia s-a prăbușit.

 

În prezent se desfășoară operațiuni de transferare a pacienților la Spitalul Orășenesc Oravița, acțiune în care sunt implicate efective ale Primăria orașului și Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Semenic”.

 

„La solicitarea efectuată prin 112, astăzi, 21.02.2023, de către Primăria Oravița și conducerea Spitalului Orășenesc Oravița, două echipaje pentru transport victime multiple (ATPVM) au fost alocate pentru a sprijini acțiunea de transfer a pacienților internați la Sanatoriul Marila. Acțiunea se desfășoară, în mod preventiv, urmare a prăbușirii a unei părți din acoperișul spitalului. Potrivit conducerii spitalului, în unitate sunt internate circa 60 de persoane. Echipajele sunt solicitate pentru a sprijini transferul a 27 de persoane. Celelalte persoane vor fi transferate cu mijloace ale Primăriei. Pacienții sunt mutați la Spitalul Orășenesc Oravița”, informează reprezentanții ISU „Semenic”, care precizează, totodată, că nu există persoane rănite.

 

UPDATE FOTO – ora 16.38

 

 

Sursă foto update: FB Mircea Leanca

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite