Scenariu roșu la Centrul Universitar UBB Reșița. Excepție face Facultatea de Inginerie, unde cursurile vor începe în sistem hibrid

 

La Reșița, noul an universitar va începe astăzi, 27 septembrie, în format hibrid pentru Facultatea de Inginerie și în format exclusiv online pentru celelalte departamente și specializări. În funcție de evoluția cazurilor de COVID-19 la nivel local, și cursurile de la Inginerie ar putea trece integral în online. 

 

Deschiderea noului an universitar la Centrul Universitar UBB Reșița va avea loc astăzi, 27 septembrie, cu începere de la ora 13.00, în curtea campusului, prilej cu care va fi marcată și împlinirea a 50 de ani de învățământ superior la Reșița.

 

Deși festivitatea de deschidere va fi cu prezență fizică, studenții și cadrele didactice nu vor reveni în sălile de curs, activitatea în primul semestru urmând să se desfășoare în sistem online la toate facultățile, mai puțin la Inginerie, unde cursurile vor fi online, în timp ce laboratoarele, seminariile și activitățile de proiect se vor desfășura față în față. De asemenea, și cursurile școlii doctorale din cadrul Facultății de Inginerie vor fi cu prezență fizică. Cursurile de la ciclul de masterat vor fi exclusiv online la toate facultățile.

 

La Centrul Universitar UBB din Reșița funcționează Facultatea de Inginerie a Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul aceleiași universități are un Departament de Administrarea Afacerilor, iar alte patru facultăți ale UBB – Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării; Sociologie şi Asistenţă Socială; Educaţie Fizică şi Sport, respectiv Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – au diverse programe de studii.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite