Se lucrează pe drumurile naționale din Caraș-Severin

În aproximativ două săptămâni vor fi finalizate reparațiile pe Drumul Național 68, între Oțelu Roșu și Bucova. Lucrările sunt executate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Lucrările pe DN 68 au demarat la începutul acestei săptămâni și presupun turnarea de covor asfaltic pe o lungime de aproape 23 de kilometri, pe 3 sectoare: km 21+490 – km 26, intersecția Poiana Mărului – Zăvoi; km 32+33+780 – Valea Bistrei și km 43-44+700 – Bucova – limită de județ Hunedoara, precum și aplicarea de marcaje rutiere speciale. Potrivit datelor tehnice transmise de Instituția Prefectului Caraș-Severin, este vorba despre „59.000 de mp de covor asfaltic BA16, în lungime totală de 22,8 km, cu frezare. Grosimea covorului asfaltic este de 4 cm. Vor fi aplicate marcaje rutiere speciale pe 3.150 mp”. Valoarea lucrărilor este de 6.278.501 de lei.

„În momentul de faţă, lucrarea, începută în 19 octombrie, este realizată în proporţie de circa 30% şi se estimează că va fi finalizată în aproximativ două săptămâni, în funcție de condițiile meteorolgice. Prefectul Cristian Gâfu, împreună cu directorul DRDP Timișoara, Horațiu Simion, vor fi prezenţi la recepţia lucrărilor pentru a se asigura că au fost respectate toate prevederile contractuale şi normele de calitate”, transmite Instituția Prefectului Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

ADVERTISEMENT

Cele mai citite