Se poate și așa: Spărgători de locuințe, prinși rapid de polițiști

 

Patru tineri din Rusca Montană au ajuns azi-noapte în arest, la doar câteva ore după ce ar fi dat două spargeri de locuințe în comuna în care locuiesc.

 

Polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au reținut azi-noapte, pentru 24 de ore, patru tineri din comuna Rusca Montană bănuiți că în noaptea de 17 spre 18 februarie ar fi pătruns prin efracție în două locuințe din comună, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

 

„În investigațiilor efectuate aceștia au fost identificați de polițiști, reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. Bunurile sustrase, respectiv o drujbă, o butelie de aragaz, un proiector, cabluri electrice, 2 televizoare, precum și alte bunuri au fost recuperate de polițiști și restituite persoanelor vătămate.”, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Cei patru tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat urmează a fi prezentați procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în vederea dispunerii măsurilor legale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available