Sesiunea de vară a Bacalaureatului, aproape de final. 94 de candidați au absentat și astăzi, în Caraș-Severin

 

Cei mai mulți dintre absolvenții claselor a XII-a și a XIII-a au scăpat de emoțiile Bacalaureatului. Astăzi a avut loc proba la alegere a profilului și specializării și doar cei care au studiat în limbile minorităților naționale mai susțin mâine proba la Limba și literatura maternă.

 

1.513 de absolvenți de liceu au fost așteptați astăzi în cele şapte centre de examen din Caraș-Severin pentru a susține proba la alegere a profilului și a specializării, la una dintre următoarele discipline: Anatomie și fiziologie umană; Biologie vegetală și animală; Chimie; Economie; Fizică; Geografie; Informatică; Logică, argumentare și comunicare; Psihologie; Sociologie sau Filosofie. La fel ca la probele precedente, nu toți candidații s-au prezentat în sălile de examen, astăzi înregistrându-se, la nivelul județului Caraș-Severin, 94 de absenți. În schimb, spre deosebire de zilele trecute, astăzi nu a fost eliminat niciun candidat.

 

Probele din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalauratului 2022 se vor încheia mâine, cu Limba și literatura maternă.

 

Potrivit calendarului elaborat de Ministerul Educației, primele rezultate vor fi afișate pe 27 iunie, iar contestațiile vor putea fi depuse sau transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12.00-18.00, inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele finale vor fi afișate pe 1 iulie.

 

Sursă foto: edupedu.ro

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available