Și-a găsit fraierii în Germania, dar i s-a înfundat la Agadici

 

Un român căutat de autoritățile germane pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune a fost depistat ieri de polițiștii cărășeni în Agadici, localitate aparținătoare de orașul Oravița.

 

Polițiști de la Poliția Orașului Oravița au depistat, ieri, 21 martie, un tânăr de 25 de ani, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare, în 2023 și 2024. Tânărul fusese dat în urmărire internațională pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune pe teritoriul statului german, fiind căutat de autoritățile acestui stat pentru cercetări.

 

„Cel în cauză a fost depistat în localitatea Agadici și a fost preluat de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, care l-au prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, ce a emis pe numele acestuia, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, până la finalizarea procedurilor de extrădare.”, a detaliat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available