Și ultimul lot al drumului de mare viteză care trece prin Caraș-Severin are proiectant!

 

Studiul de fezabilitate al tronsonului Domașnea – Caransebeș, în lungime de 45 de kilometri, ce face parte din drumul de mare viteză Filiași – Lugoj va fi elaborat de o asociere de firme româno-franceză.   

 

După reevaluarea ofertelor pentru contractul privind elaborarea studiului de fezabilitate al lotului 3, Domașnea – Caransebeș, al drumului de mare viteză Filiași – Lugoj, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătoare oferta unei asocieri de firme româno-franceză, fiind astfel finalizat procesul de evaluare și pentru ultima procedură de achiziție publică din cadrul acestui obiectiv de investiții. „Procesului de reevaluare a ofertelor a fost făcut în conformitate cu dispozițiile Deciziei Civile nr. 7/2023, pronunțată de Curtea de Apel București în data de 02.02.2023 și ale Deciziilor CNSC nr. 2778/C1/2849, 2851/29.12.2022”, precizează CNAIR.

 

Oferta declarată câștigătoare este cea depusă de către Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS INTERNATIONAL SAS – PRIMACONS GROUP SRL – ITALROM INGINERIE INTERNATIONALA SRL – ECO GEODRUM SRL, având un preț de 21.778.158 lei fără TVA. Finanțarea este asigurată prin Programul Transport. Durata alocată efectiv elaborării studiului de fezabilitate este de 22 de luni.

 

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor sau plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, precizează reprezentanții CNAIR.

 

Drumul de mare viteză Filiași – Lugoj, în lungime de aproximativ 230 de kilometri, este împărțit în patru loturi: Lotul 1: Filiași – Drobeta Turnu Severin, 70 km; Lotul 2: Drobeta Turnu Severin – Domașnea, 65 km; Lotul 3: Domașnea – Caransebeș, 45 km și Lotul 4 Caransebeș – Lugoj, 50 km. Pentru primul lot, proiectantul a fost desemnat în 13 februarie 2023, iar pentru loturile 2 și 4, în 28 februarie 2023.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite