Șoferi prinși drogați la volan, în Reșița și Oravița

 

În mai puțin de patru ore, polițiștii cărășeni au surprins în trafic doi conducători auto aflați sub influența substanțelor psihoactive. S-a întâmplat la Reșița și la Oravița.

 

Azi-noapte, la ora 00.15, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au oprit pentru control, pe strada Făgărașului, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din localitate. Șoferul a fost testat cu aparatul antidrog și, rezultând suspiciuni rezonabile privind consumul de substanțe psihoactive, a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice. Bărbatul a refuzat prelevarea, astfel că va suporta și consecințele acestei fapte.

 

Cu trei-patru ore mai devreme, în Oravița, o tânără de 20 de ani, din comuna Naidăș, aflată la volanul unui autoturism, a fost oprită pentru control de polițiști de la Poliția Orașului Oravița. „Și în cazul acesteia au rezultat suspiciuni rezonabile referitoare la consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea prezenței substanțelor în organism”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, persoanelor în cauză fiindu-le suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

Sursă foto: arhivă IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite