Solidaritate între spitalele din vestul țării! SJU Reșița, sprijinit de SJU Timișoara

La Spitalul Județean de Urgență Reșița a ajuns, astăzi, o donație din partea Spitalului Județean de Urgență Timișoara. Este vorba despre echipamente de protecție pentru medici, necesare în contactul cu pacienți suspecți de infectare cu coronavirus.

30 de costume de biosecuritate (galbene), 30 de perechi de ochelari, 20 de perechi de botoșei de protecție și măști medicale de protecție au fost donate de Spitalul Județean de Urgență Timișoara unității medicale din Reșița, informează reprezentanții DSP Caraș-Severin.

„Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean de Urgență al județului Caraș-Severin, mulțumește, în acest sens, pentru prietenia, amabilitatea și promptitudinea managerului Spitalului Județean de Urgență din Timișoara, dr. Pătrașcu, și a dr. Dorel Săndesc, șeful secției ATI, pentru gestul domniilor lor, în condițiile în care lumea spitalicească timișoreană e confruntată, la rândul ei, cu probleme deosebite în această criză”, se precizează într-un comunicat de presă emis de DSP Caraș-Severin.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite