Șosetele pariziene: cum să le purtați cu stil

Șosetele pariziene sau șosetele peste genunchi sunt fie iubite, fie detestate: există cele care le găsesc cool și la modă, dar și cele care le consideră vulgare și nu foarte elegante. Haideți să aflăm cum arată șosetele pariziene și cum să le purtăm așa cum trebuie pentru a fi mereu cool și la modă!

Șosetele pariziene sunt șosete damă lungi, care ajung deasupra genunchiului, dar care pot fi, de asemenea, mai scurte sau care pot ajunge la mijlocul coapsei. Unele femei le consideră vulgare, în timp ce pentru altele au devenit indispensabile. În realitate, secretul constă în purtarea lor cu gust pentru a oferi look-ului un stil bonton și pentru a da o notă vestimentară stilată ținutei. Acestea pot fi șosete negre sau șosete colorate.

Dar să vedem cum să le purtăm cel mai bine pentru a fi perfecte și la modă cu fiecare ocazie.

Șosete pariziene: pro și contra

Înainte de a vedea cum să le purtăm, să evaluăm avantajele și dezavantajele acestor șosete peste genunchi.

Pro

– Șosetele pariziene oferă aspectului o notă specială;

– Sunt șosete la modă;

– Mențin picioarele calde.

Contra

– Evidențiază circumferință coapselor;

– Numai cele cu picioarele conice și subțiri (dar nu prea subțiri) le pot purta;

– Cele care nu au picioare subțiri trebuie, prin urmare, să opteze pentru culori întunecate, precum negru sau albastru, deoarece culorile deschise evidențiază curbele.

Șosete pariziene: cum să le combinați pentru un aspect impecabil

Aceste articole se află acum în toate colecțiile de șosete și sunt printre cele mai populare accesorii vestimentare din perioadă de toamnă și de iarnă. Pot fi găsite în diverse modele și la sosetaria.ro. Șosetele peste genunchi pot fi purtate atât pe piciorul gol, cât și peste dresuri, sunt subțiri sau mai opace, sau poate în culori contrastante, atât de îndrăgite de adolescențe. Cele care nu suportă frigul pot opta în schimb pentru șosete pariziene din lână, ideale pentru a fi purtate cu cizme.

Cum să le purtați și să le asortați

Sunt șosete create pentru a fi combinate cu fuste mini, pantaloni scurți și rochii scurte pentru a le evidenția în cel mai bun moment, dar și cu rochii și fuste evazate. Putem opta pentru un aspect college cu o fustă scurtă plisată, în timp ce seara le putem alege și pe cele din dantelă pentru a fi mai sexy. Avantajul este că mențin picioarele calde, motiv pentru care vă permit să purtați rochii scurte chiar și toamna sau iarna. Nu trebuie purtate cu pantaloni sau blugi pentru că efectul cool s-ar pierde.

În timpul zilei le putem alege pe cele din țesături calde, cum ar fi lâna sau cașmirul și putem să le purtăm peste dresuri. Femeile sub 30 de ani pot opta pentru un aspect college cu șosetele lungi colorate, în timp ce pentru femeile peste 30 de ani sunt potrivite cele în culori neutre, purtate cu o pereche de pantaloni scurți sau o rochie mini neagră. Astfel combinația va fi mai rafinată. Apoi, sunt femeile care adoră să se concentreze pe pulovere maxi, transformate în rochii mini, purtate cu astfel de dresuri colorate pentru a crea contrast și pentru a spori modelul ales.

Pentru seară ne putem răsfața combinând șosetele pariziene din dantelă cu dresuri foarte subțiri sau purtându-le pe picioarele goale. O rochie mini poate fi combinată și cu șosete pariziene cu ștrasuri, paiete sau modele delicate: lucrul important este că sunt vizibili câțiva centimetri din coapsă. Doamnele sau domnișoarele care nu sunt foarte înalte pot opta pentru o fustă cu talie înaltă, care alungește picioarele.

Șosete pariziene: ce să nu faceți

Multe femei nu iubesc șosetele pariziene, deoarece le consideră vulgare, dar câteva sfaturi sunt suficiente pentru a le face romantice și cool. Iată greșelile de evitat atunci când le purtați:

În primul rând, acordăm atenție șosetelor ce au broderii și transparențe, deoarece în aceste cazuri este ușor să treceți de la senzual la vulgar.

Dacă rochia este foarte strâmtă sau dacă este împodobită cu paiete sau dantelă, atunci optăm pentru șosete pariziene în culoarea neagră clasică.

Tocul stiletto este absolut interzis, acesta este unul dintre elementele care ar putea face că șosetele peste genunchi să piardă din eleganță și senzualitate.

Șosetele peste genunchi sunt frumoase și la modă. Cu sfaturile de mai sus veți arată mereu cool!

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite