Sprijin din mediul privat pentru remedierea pagubelor produse de viitură în cartierul Doman din Reşiţa

 

O zonă a cartierului Doman în care locuiesc aproximativ 50 de familii a rămas izolată după ce viitura de zilele trecute a distrus drumul de acces.

 

Angajaţii Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local intervin în cartierul Doman pentru refacerea drumurilor avariate de viitura formată în urma ploilor torenţiale din ultimele zile.

 

„Colegii noştri lucrează în schimburi pentru a face practicabil drumul de legătură cu zona Slamila, unde locuiesc aproximativ 50 de familii. Totodată se intervine pe mai multe străzi din interiorul cartierului”, informează reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

 

În sprijinul autorităţilor şi al locuitorilor cartierului Doman a venit şi o firmă privată. „Mulțumim Swisstrade. Din proprie inițiativă, compania care administrează halda de zgură din Valea Țerovei a pus la dispoziţia colegilor de la Direcţia de Întreţinere, gratuit, 30 de camioane de zgură necesară pentru remedierea cât mai rapidă a drumurilor din cartierul Doman”, a anunţat Primăria Reşiţa.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available