Stimulente pentru imunizarea anti-COVID. Reșițenii care se vaccinează în ianuarie vor avea 10% reducere la cumpărături

 

În cele două centre de vaccinare de la Sala de Sport a Liceului de Arte „Sabin Păuța” din Reșița a fost reluată, astăzi, distribuirea voucherelor în valoare de 100 de lei oferite de Ministerul Sănătăţii. De asemenea, primele 700 de persoane care se vaccinează la acest început de an vor primi cupoane de reducere valabile în supermarket.

 

Reşiţenii care s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu schema completă în lunile septembrie şi octombrie 2021 îşi pot ridica începând de astăzi, 3 ianuarie,  voucherele în valoare de 100 de lei oferite de Ministerul Sănătăţii. „Începand cu data 3 ianuarie 2022, în centrele de vaccinare din Reșița a început distribuirea voucherelor oferite de Ministerul Sănatații prin Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin, pentru persoanele vaccinate  cu schema de vaccinare completă (doza 1 și 2 la Pfizer si doza 1 la Johnson) în lunile septembrie și octombrie 2021”, a anunțat Primăria Reșița.

 

De asemenea, pentru a impulsiona vaccinarea anti-COVID-19, vor fi acordate cupoane de reducere la cumpărături reșițenilor care se vaccinează luna aceasta. „Pentru persoanele vaccinate în perioada 1-31 ianuarie 2022, cu doza unu, doza doi sau doza trei, se vor oferi vouchere de 10% reducere la cumpărăturile realizate în unul din supermarket-urile de pe raza municipiului Reșița, în limita a 700 de vouchere. Programul de eliberare a voucherelor este de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00”, precizează reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available