Tâlhărie în miezul zilei, în Micro 3 din Reșița

 

Ieri, în jurul orei 13, un bărbat a agresat fizic o bătrână și i-a furat poșeta, pe o stradă din Microraionul 3 din Reșița. Autorul tâlhăriei a fost reținut de poliție în aceeași zi.

 

Din primele cercetări, polițiștii reșițeni au stabilit că, în timp ce o femeie de 75 de ani din Reșița se deplasa pe strada Aleea Gladiolelor, „un bărbat care purta glugă pe cap ar fi îmbrâncit-o, aceasta căzând și lovindu-se la nivelul feței, i-ar fi sustras poșeta și ar fi dispărut apoi într-o direcție necunoscută. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat ieri, un bărbat de 27 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea faptei”, informează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

Bunurile sustrase de tâlhar au fost recuperate și restituite persoanei vătămate. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, în vederea dispunerii de măsuri legale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite