„Te iubesc de n-o să mă mai vezi!”, i-a transmis un tânăr iubitei, cocoțat pe un stâlp de înaltă tensiune

 

Un tânăr de 24 de ani s-a urcat ieri pe un stâlp de înaltă tensiune și a amenințat că-și ia viața, din cauza neînțelegilor cu iubita sa. Polițiștii l-au convins să se dea jos și să-și rezolve problemele familiale, totuși, în viața asta, și nu în alta.

 

Poliția Orașului Oțelu Roșu a fost sesizată, ieri, în jurul orei 15.00, că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, între localitățile Glimboca și Oțelu Roșu, și amenință că se aruncă în gol.

 

„Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu care l-au găsit pe tânărul de 24 de ani urcat pe stâlpul de înaltă tensiune la o înălțime de 10-15 metri de la sol, amenințând că se va arunca de acolo, din cauza unor neînțelegeri în familie. Între timp, a fost solicitat și un mediator din cadrul Inspectoratului, dar, până la sosirea acestuia, polițiștii prezenți la fața locului au reușit să îl convingă pe bărbat să coboare în siguranță de pe stâlp.”, informează Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care a constatat că nu a suferit vătămări. Cel puțin, nu fizice. A fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

 

Cu privire la problemele din familie ale bărbatului, polițiștii au efectuat verificări și au întocmit formularul de evaluare a riscului iminent, din care nu a rezultat necesitatea emiterii ordinului de protecție provizoriu, nefiind săvârșite acte de violență și nefiind înregistrate sesizări anterioare privind cei doi parteneri. „Aceștia au fost consiliați cu privire la respectarea prevederilor legale, la drepturile și obligațiile pe care le au, fiind informați și reprezentanții Serviciului local de Asistență Socială cu privire la acest caz.”, mai precizează reprezentanții IPJ.

 

Bărbatul de 24 de ani a fost sancționat contravențional.

 

Sursă foto: IPJ Caraș-Severin

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite