Suntem prezenți și pe

Sport

Toţi pentru echipă! Suporterii CSM Reşiţa, chemaţi să-şi demonstreze fidelitatea

Publicat cu

în

Nu vor putea să-şi încurajeze echipa din tribune, dar îşi pot ajuta altfel favoriţii! Suporterii clubului CSM Reşiţa sunt invitaţi să sprijine gruparea rosso-nera achiziţionând carduri de fidelitate. Acestea se găsesc la birourile din Valea Domanului, zilnic de luni până vineri, de la 8-15. Începând de miercuri, 26 august, ele pot fi găsite, între orele 17-19, și la standul amplasat în zona Victoria din cartierul Govândari.

Liderul Guardiei Ultra, Marcel Guşcă, cheamă toţi suporterii adevăraţi să dea şi în acest fel o mână de ajutor echipei, înaintea unui sezon care va pune la grea încercare bugetele tuturor cluburilor.

„Pentru un suporter vechi ca mine, care merge pe stadion de 40 de ani, este un sentiment ciudat ca echipa mea să joace acasă sau în deplasare, şi eu să nu o pot încuraja. Va trece echipa prin momente foarte grele, prin lipsa suporterilor, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Depunem eforturi să ajutăm, căci suntem conştienţi că pierderile financiare sunt însemnate pentru club. De-a lungul timpului, suporterii clubului CSM Reşiţa au demonstrat că pot ajuta foarte mult prin contribuţia lor. Ei au cumpărat bilete, abonamente, tricouri, în vistieria clubului intrând astfel sume importante. Acum am solicitat clubului emiterea acestor carduri de fidelitate. Ele pot fi achiziţionate direct de la club, sau de la Victoria, acolo unde noi, membrii galeriei, amplasăm un stand. Ne-am gândit la zona Victoria, pentru că foarte mulţi suporteri locuiesc în Govândari şi astfel nu trebuie să mai meargă până în Valea Domanului. Fac un apel la toţi susţinătorii să achiziţioneze aceste carduri, peste ani se vor mândri cu siguranţă cu ele. Un card costă 70 de lei, iar clubul înţeleg că vine cu o supraofertă, în sensul că, dacă se va permite accesul spectatorilor, cei care achiziţionează acum cardul să aibă intrarea liberă. Noi am vrea şi atunci să achiziţionăm alte abonamente, dar asta ţine de politica clubului, aşteptăm să vedem.

Din ziua de miercuri (azi, 26 august, n.r.), cardurile vor putea fi găsite şi la standul de la complexul Victoria, între orele 17.00 şi 19.00. Deja lumea ştie unde va fi standul şi ne dorim să venim în mijlocul oamenilor. Suporterii vin şi pentru materiale promoţionale, iau informaţii despre transferuri, despre club. Reşiţenii sunt foarte interesaţi de fenomenul fotbal, şi în mod special de CSM Reşiţa. Am primit deja o mulţime de mesaje din partea celor interesaţi de carduri, inclusiv din străinătate am fost contactat de suporteri care se interesează de modalitatea de a le cumpăra, sau pur şi simplu cer un cont al clubului pentru a face donaţii. Spre deosebire de alte oraşe, la Reşiţa, între galerie şi restul suporterilor există o strânsă legătură. La noi chiar e valabil sloganul «Toţi pentru echipă!», deviza noastră din ultimul an”, a declarat veteranul Marcel Guşcă, liderul Guardiei reşiţene.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate3 ore în urmă

Crowdfunding pentru tipărirea primei benzi desenate despre orașul post-industrial Anina

Administrație4 ore în urmă

Concurs de oferte pentru o investiție de 22,5 milioane de lei

Justiție8 ore în urmă

DEZVĂLUIRI. Fost director al Combinatului din Reșița, dovedit „unul dintre cei mai mari criminali ai regimului comunist”!

Administrație17 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație19 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Socialo zi în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrațieo zi în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitate2 zile în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătate2 zile în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Cele mai citite