Transformă-ți pasiunea într-un business! 10.000 de euro pentru încurajarea turismului și sportului din Reșița și Caraș-Severin

 

Înscrierile pentru programul Antreprenoriat în mișcare, inițiat de Primăria Reșița și Decathlon, continuă până pe 18 octombrie, putând aplica oricine dorește să intre în lumea antreprenoriatului prin lansarea unei idei de business de la zero sau prin dezvoltarea unei afaceri existente în Reșița sau Caraș-Severin către turismul sportiv.

 

Antreprenoriat în mișcare este un program pilot care oferă inițiere în antreprenoriat și, la final, o finanțare de 10.000 de euro pentru încurajarea turismului și sportului din Reșița și Caraș-Severin prin afaceri de genul: petrecerea timpului liber și explorarea turistică prin practicarea sportului – trekking, ciclism, canoeing, paragliding, hipism, alpinism; pachete turistice pentru inițierea în diverse sporturi adecvate zonei; dezvoltarea sau extinderea de facilități de cazare pentru a încuraja practicarea sportului; servicii sau produse care oferă experiențe din domeniul sportiv turiștilor; organizarea de evenimente locale sportive, care cresc numărul turiștilor.

 

„Înscrierile au loc până pe 18 octombrie. Pentru înscriere, trebuie îndeplinite două criterii esențiale: afacerea pe care vor să o pornească cei interesați să susțină îmbinarea turismului cu sportul și să fie implementată la nivel local în Reșița sau Caraș-Severin”, transmit iniţiatorii programului, Primăria Reșița și Decathlon.

 

Cele mai bune idei de afaceri vor fi selectate de un juriu din care fac parte: Raul Buzgar – Production Country Leader Decathlon; Florin Ghindă – fondator RomâniaPozitivă.ro & trainer în cadrul programului; Ildiko Pataki – consilier Politici Educaționale la Primăria Reșița și Simina Kovacs – antreprenor. Proiectele selectate vor fi anunțate în perioada 25-26 octombrie. „În cadrul programului, fiecare participant va avea ocazia să învețe noțiuni de business și să își extindă cunoștințele antreprenoriale existente alături de cei mai buni experți”, precizează iniţiatorii.

 

Mai multe detalii despre programul Antreprenoriat în mișcare și despre modalitatea de înscriere pot fi accesate pe website-ul: www.antreprenoriatinmiscare.ro.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available