Trei victime în urma unui accident de circulaţie pe DN 58, la Soceni

 

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc astăzi pe raza localităţii Soceni, după ce două autoturisme au intrat în coliziune pe DN 58, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

 

La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri militari din Reşiţa, cu două autospeciale, şi un echipaj SMURD, în condiţiile în care una dintre victime rămăsese blocată într-o maşină implicată în accident.

 

Prima persoană rănită este un bărbat ce a fost descarcerat din maşină, el fiind în stare conştientă şi stabilă. Cea de-a doua victimă este o femeie care prezintă fracturi la membrele inferioare şi este în stare stabilă. Ambele persoane au fost transportate la spital de Serviciul Judeţean de Ambulanţă. De asemenea, un bărbat căruia i s-a făcut rău a fost preluat de paramedicii SMURD pentru a fi dus la spital.

 

Cauzele accidentului şi împrejurările în care s-a produs acesta vor fi stabilite de poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite