Triplă încălcare a Codului Rutier. Un șofer care rula pe DN 6 s-a ales cu dosar penal și sancțiune contravențională

 

Un bărbat de 33 de ani, domiciliat în Franța, a fost sancționat de polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Caraș-Severin pentru trei încălcări simultane ale Codului Rutier: conducerea unui autoturism fără permis, viteză excesivă și depășire ilegală.

 

Polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene Caraș-Severin au oprit, ieri după-amiază, pe DN 6, în afara localității Bucoșnița, un autoturism înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 123 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 70 km/h. De asemenea, conducătorul auto a fost înregistrat în timp ce a efectuat o manevră de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu. Încălcările Codului Rutier nu s-au oprit, însă, aici, polițiștii identificând la volan un bărbat de 33 de ani, domiciliat în Franța, care figura cu permisul de conducere anulat.

 

„Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, acesta fiind totodată, sancționat cu amendă pentru abaterile contravenționale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available