Un tânăr din Reșița, pus la punct de propria mașină!

 

După o duminică grea, în care a reușit să dea gata mai multe pahare cu băutură, un tânăr din Reșița s-a gândit să se relaxeze dând o tură cu mașina în afara orașului, la miezul nopții. A încheiat periplul nocturn la spital, după ce s-a… trezit lovit de propriul autoturism.

 

Bine cherchelit, tânărul s-a urcat la volan și a luat direcția Șură, însă nu a apucat să meargă prea mulți kilometri până să o facă lată. Când și-a zis că e cazul să se întoarcă acasă, i-a fost peste putință să-ntoarcă și mașina, așa că s-a trezit (vorba vine) lovind un bolovan de pe marginea drumului. Moment în care „bolovanul” de la volan s-a dat jos din vehicul ca să facă… constatarea la locul accidentului. Și-avea să constate că are o mașină mai inteligentă decât șoferul care o părăsise în miez de noapte. Pentru că autoturismul a pornit de unul singur în urmărirea acestuia. Și l-a învățat minte!

 

Faptele, relatate de Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin: „Azi-noapte, la ora 01.35, un tânăr de 23 de ani din Reșița a fost surprins și accidentat de propriul autoturism, pe DJ 582B. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul care ar fi condus autoturismul din direcția Reșița către Șură ar fi încercat să întoarcă autoturismul, moment în care ar fi acroșat o piatră de pe marginea drumului. Acesta ar fi coborât din autoturism fără a-l asigura corespunzător, mașina ar fi rulat și s-ar fi oprit într-un copac, prinzându-l pe tânăr între copac și autoturism. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

 

Transportat la spital, tânărului i-au fost acordate îngrijiri medicale și, cum altfel?, i-au fost prelevate mostre biologice. S-a ales cu dosar penal… și cu o experiență pe care n-o va uita toată viața.

 

Sursă foto-simbol: arhivă

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite