Un tânăr din Verendin a ajuns în arestul Poliției după ce a incendiat o remorcă plină cu baloți de paie

31

Incendiul a fost provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică. Focul pornit de la baloții de paie s-a extins și a distrus un tractor și un grajd în care se aflau unelte și un cal.

 

Alarma a fost dată sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.00, când a fost solicitată intervenția pompierilor militari de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” pentru stingerea unui incendiu ce cuprinsese o anexă pentru animale din localitatea Verendin. Din fericire, nu au existat victime, iar incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la alte proprietăți.

 

La locul incendiului s-au deplasat și polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane. Aceștia au stabilit că o persoană necunoscută ar fi incendiat remorca cu baloți de paie aflată în fața grajdului, focul extinzându-se la un tractor agricol și apoi la grajdul în care se aflau unelte mecanice și un cal. „Polițiștii au continuat cercetările și în scurt timp au identificat un bărbat de 23 de ani, din Verendin, bănuit că ar fi incendiat cu o brichetă remorca cu baloți de fân de la care ar fi pornit incendiul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ. Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite