Urmărită internațional, depistată la Mehadia. Femeia va fi extrădată în Italia

 

Femeia pe numele căreia era emis de către autoritățile italiene un mandat european de arestare este din Iablanița și are o condamnare la opt ani și șase luni de închisoare.

 

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a fost depistată în cursul zilei de ieri, 16 ianuarie, de către polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia. „Femeia, din comuna Iablanița, era căutată de autoritățile din Italia, fiind condamnată la pedeapsa închisorii de opt ani și șase luni, pentru comiterea mai multor infracțiuni. Pe numele căreia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile italiene”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Femeia a fost preluată de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Caraș-Severin și prezentată procurorului din cadrul Curții de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore. Până la finalizarea procedurilor de extrădare către autoritățile italiene, femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

Sursă foto: arhivă Poliția Română

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available