Vești bune pentru reșițenii aflați în căutarea unui job. După doi ani de pauză, pe 20 mai va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă

 

După doi ani în care pandemia de coronavirus a împiedicat organizarea de întâlniri directe între angajatori și persoanele aflate în căutarea unui job, se reia, în sfârșit, Bursa locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc pe 20 mai, la Centrul Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița.

 

Persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional sunt așteptate, vineri, 20 mai, începând cu ora 09.00, la sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș-Bolyai din Reșița, Piața Traian Vuia nr. 4, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, unde vor putea să interacționeze direct cu angajatorii din Caraș-Severin, să studieze ofertele și să își depună CV-urile.

 

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante”, transmit reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

 

Agenţii economici care doresc să își prezinte oferta la bursă se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin pentru a confirma participarea și pentru a completa Anexa nr. 1 la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

 

Explicație foto: Bursă a locurilor de muncă organizată în 2019 de AJOFM

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available