Weekend la datorie pentru pompierii cărășeni

Pompierii cărășeni au fost la  datorie și weekendul trecut.  Două incendii stinse și degajarea resturilor unui copac căzut pe carosabil sunt „isprăvile” salvatorilor de la ISU Semenic. 

 

Vineri, 08 aprilie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină pentru stingerea a două incendii: unul izbucnit la un autoturism, iar altul produs la o locuinţă.

 

Prima intervenţie a avut loc în cartierul Câlnic din Reşiţa, unde un autoturism a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric. Au ars compartimentul motor şi roţile din faţă ale  autoturismului. Cea de-a doua intervenţie s-a petrecut în oraşul Caransebeş, în jurul orei 19.00, unde două echipaje de pompieri miliari au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat bucătăria unei locuinţe din localitate. În urma incendiului au fost distruse un aragaz, o chiuvetă cu tot cu mobilier şi geamurile termopan ale bucătăriei. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise”, se arată într-un comunicat de presă ISU.

 

Copac căzut pe carosabil, în satul Cuptoare

 

Sâmbătă noapte, în jurul orei 24.00, pompierii militari  din cadrul Detaşamentului Reşiţa au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil pe DJ 582, între Cuptoare şi Văliug. Astfel, circulaţia s-a reluat pe ambele sensuri, desfăşurându-se în siguranţă pentru toţi participanţii la trafic.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite