10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

La Reșița începe curățenia de primăvară, iar cetățenii care locuiesc la bloc sunt invitați la concurs. Pe 15 martie, Primăria va da startul unei noi ediții a competiției „Reșița Curată – Curățăm și menținem”, adresată asociațiilor de locatari sau de proprietari din municipiu. În total vor fi acordate 13 premii.

Timp de două luni, în perioada 15 martie-15 mai, la Reșița se va desfășura un amplu program de curățenie și salubrizare la care sunt invitați să participe toți reșițenii care își doresc un oraș curat și civilizat.

În același interval, se va desfășura și o nouă ediție a Concursului „Reșița Curată – Curățăm și menținem”, la finalul căruia vor fi premiate asociațiile de locatari sau de proprietari care vor reuși să impresioneze cu cele mai frumoase și bine îngrijite spații verzi din preajma imobilelor de locuințe. Potrivit unei Hotărâri de Consiliul Local care a fost aprobată în ședința de astăzi, premiile puse în joc sunt în sumă totală de 10.000 de lei, după cum urmează: trei premii I, în cuantum de 2.000 lei/premiu; două premii II de 1.000 lei fiecare; trei premii III, în cuantum de 500 lei/premiu și cinci menţiuni, a câte 100 de lei. „La concurs se pot înscrie asociațiile care efectuează lucrări de curățenie și de întreținere pe terenuri ce aparțin domeniului public, aferente imobilelor de locuit, și care fac dovada că nu au datorii la utilități (apă-canal, energie electrică, salubrizare) la data finalizării perioadei de desfășurare a concursului, respectiv 15 mai 2021”, se precizează în Hotărârea Consiliului Local.

Campania de curățenie va mai cuprinde și alte activități de salubritate pe raza municipiului, după un program adaptat regulilor dispuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, ce urmează să fie comunicat de Primăria Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite