10 tone de deșeuri electrice și electronice colectate în trei luni, la Reșița 

 

În municipiul Reșița s-a desfășurat, în perioada 13 martie – 12 mai 2023, campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice „Orașe Curate”. La finalul acesteia, opt reșițeni care au predat deșeuri de acest gen au fost răsplătiți cu premii constând în aparate electrocasnice.

 

Aproximativ 10 tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) au fost colectate în cadrul campaniei „Orașe Curate” derulată pe raza municipiului Reșița pe parcursul a trei luni. „Prin această campanie cetățenii municipiului Reșița au fost încurajați să se implice activ în protecția mediului, prin colectarea separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Deșeurile predate vor fi reciclate, aducând plus valoare în cadrul economiei circulare”, au transmis reprezentanții Primăriei Reșița.

 

Pentru DEEE-urile predate în perioada campaniei au fost oferite participanților bilete de tombolă, în joc fiind puse opt premii constând în aparatură electrocasnică – câte un aspirator, robot de bucătărie, storcător de fructe și fier de călcat, respectiv patru mixere verticale. Extragerea tichetelor câștigătoare s-a desfășurat la sediul Primăriei Reşiţa, iar numele câștigătorilor au fost publicate pe site-ul instituției. Aceștia vor fi contactați telefonic, urmând ca premiile să fie ridicate de la sediul Primăriei Municipiului Reșița, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1A, Serviciul Gospodărie Urbană, et. 2, cam. 212.

 

Organizatorii campaniei au fost Primăria Municipiului Reşiţa, Sistemul de Colectare – SLC Timiș SRL și ECOTIC – organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice.

 

Sursă foto: Organizația ECOTIC

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite