145 de funcții de director și director adjunct din unitățile de învățământ din Caraș-Severin, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) anunţă organizarea concursului pentru ocuparea celor 119 funcţii vacante de director şi 26 de director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din Caraș-Severin.

 

Începând de astăzi, 15 septembrie, se pot depune dosarele de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de director și director adjunct din școlile și grădinițele cărășene. „Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată, se face în perioada 15 septembrie 2021-26 septembrie 2021. Proba scrisă va avea loc în data de 15 octombrie 2021. Desfăşurarea probei de interviu va avea loc în perioada 15 noiembrie 2021-8 decembrie 2021”, informează inspectorul școlar general Lavinia Carina Pristavu.

 

În unitățile de învățământ din Caraș-Severin sunt vacante și, în consecință, au fost scoase la concurs 119 posturi de director și 26 de director adjunct.

 

 

Concursul se organizează conform Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată cu Ordinul M.E. nr. 4597 din 06.08.2021, cu modificările şi completările ulterioare. Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicaţia informatică dedicată şi trebuie să conţină obligatoriu documentele prevăzute în articolul 8 din Metodologie. Depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată, se face în perioada 15 septembrie-26 septembrie 2021.

 

Metodologia de concurs, cu anexele sale, fişele posturilor pentru director şi pentru director adjunct, lista funcţiilor vacante, perioada de înscriere şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul şi pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin: https://www.isjcs.ro.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available