20 de copii din unitățile rezidențiale ale DGASPC Caraș-Severin, în excursie cu bacul pe Dunăre

 

Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), le-a adus o bucurie copiilor aflați în unitățile rezidențiale din subordinea DGASPC – o excursie la Moldova Nouă și o plimbare pe Dunăre, cu bacul Baziaș 4.

 

20 de copii din unitățile rezidențiale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, însoțiți de trei ingrijtori și de vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, au mers, astăzi, în excursie la Moldova Nouă și, de acolo, într-o plimbare pe Dunăre cu bacul Baziaș 4. Acțiunea face parte din programul de activități recreative care sunt organizate la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

 

Ne-am dorit ca prin această acțiune să le oferim copiilor o mică bucurie și să le arătăm că suntem tot timpul cu gândul la nevoile lor. Îmi doresc ca pe viitor să putem organiza cât mai multe astfel de acțiuni”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite