21 martie: ziua cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19 confirmate în România. 59 la nivel național, niciunul în Caraș-Severin

A 7-a zi consecutivă în care nu sunt cazuri noi de infectare cu coronavirus în Caraș-Severin! Însă a crescut numărul persoanelor întoarse din străinătate și plasate în izolare la domiciliu sau în carantină.  

„Majoritatea persoanelor sosite în ultimele zile în Caraș-Severin din state europene provin din Germania și Spania, mai puține din Italia, dovadă fiind și numărul mai mic de persoane plasate în carantină. Sunt acum 1.144 de persoane autoizolate în județ. 182 au părăsit această stare de restricție. 68 de persoane se află în carantină. Sunt ocupate, deci, 68 de paturi de carantină, din cele aproximativ 500 identificate în județ și care sunt în continuare controlate de inspectorii DSP Caraș-Severin”, informează reprezentanții instituției.

În continuare, în Caraș-Severin nu s-a înregistrat niciun caz nou confirmat pozitiv. La nivel național, 59 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând, în acest moment, la 367. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între un an și 74 de ani. Potrivit informării făcute astăzi de Grupul de Comunicare strategică, dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate: 36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași.

 

CITEȘTE ȘI: Câte teste pentru depistarea cazurilor de COVID-19 s-au făcut în Banat și câte teste mai sunt disponibile

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite