26 mai – ziua porților deschise la Aquacaraș

Aquacaraș și Inspectoratul Școlar Județean organizează un concurs de desen în cadrul „Ziua porților deschise” cu ocazia societății de apă și canal din  Caraș-Severin.

 

27 mai este ziua în care operatorul de  apă și canal județean, Aquacaraș, sărbătorește 15 ani de la înființare. Cu această ocazie, Aquacaraș, cu  sprijinul ISJ Caraș-Severin, organizează un concurs de desen pentru elevii din clasele I-VIII. Tematica aleasă este „Apa este viața”. Elevii interesați vor depune, începând cu 16 mai, lucrările la sediul Inspectoratul Școlar Județean până în data de 23 mai a.c. . Jurizarea va avea loc în data de 24 mai, premierea câștigătorilor urmând să se facă în 26 mai, începând cu ora 10.00 – la Uzina de apă din Reșița.

 

De asemenea, Aquacaraș va mai organiza și o acțiune ce va fi intitulată „Ziua porților deschise” de care vor beneficia elevii școlilor gimnaziale. Evenimentul va avea loc în data de 26 mai, între orele 09.00 – 12.00, la Uzina de Apă Reșița, unde elevii vor putea face cunoștință cu personalul Aquacaraș, dar și cu modul în care este tratată apa.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available