Suntem prezenți și pe

Actualitate

UPDATE. 277 de cazuri de infectare cu coronavirus în România. Caraș-Severin rămâne la 5 cazuri

Publicat cu

în

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, ieri la ora 18, până azi la ora 13 au fost înregistrate alte 17 noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus: 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul la Iași, Dolj, Ilfov și Constanța.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că până astăzi, 19 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Starea generală de sănătate a pacienților este bună. La ATI, în acest moment sunt internați 6 pacienți, din care unul în stare gravă la Craiova (pacient cu boli preexistente).

Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate și externate. Cei mai mulți pacienți vindecați, 16, au fost la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. 8 cazuri declarate vindecate au fost la București și unul la Iași.

Următoarea raportare oficială va fi făcută mâine la ora 13.00.

UPDATE, ora 16.30

Situația în Caraș-Severin

În Caraș-Severin nu a fost confirmat, în ultimele 24 de ore, niciun caz nou de infectare cu coronavirus, însă 6 persoane au fost introduse în carantină. „Două persoane venite din afara țării au fost preluate la limită de județ și introduse în carantină, o persoană a fost introdusă în carantină de un echipaj al Jandarmeriei, iar trei persoane au fost introduse în carantină la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș”, informează DSP Caraș-Severin. Reprezentanții instituției nu au putut să ne ofere detalii referitoare la aceste cazuri. Alți 634 de cărășeni sunt autoizolați la domiciliu.

Astăzi a fost aplicată și o amendă contravențională în valoare de 10.000 de lei unui bărbat din Moldova Noua care nu a respectat măsura autoizolării la domiciliu. În total, până acum, au fost amendate șase persoane.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate10 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile12 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate13 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate15 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație16 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate20 de ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate22 de ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică23 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sport2 zile în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite