300 de gospodării din Doman au acces la canalizare menajeră! Urmează alimentarea cu gaz și asfaltarea străzilor

Primăria Municipiului Reșița a finalizat lucrările la conducta de canalizare menajeră din cartierul Doman. Lucrările la infrastructura de canal, finanțate prin PNDL, au fost recepționate ieri de reprezentanții municipalității.

Proiectul privind execuția lucrărilor de construcții aferente investiției „Canalizare Menajeră în localitatea Doman, componentă a Municipiului Reșița” a fost finalizat săptămâna trecută. Reprezentanții municipalității și cei ai constructorului au participat ieri la preluarea-predarea lucrărilor la infrastructura de canal. Investiția finanțată prin PNDL a fost în cuantum de 4.411.760 lei. În urma acestui proiect, aproximativ 6.500 de metri de rețea de canalizare au fost dați în folosință, astfel 300 de gospodării din Doman se pot racorda la conducta de canalizare menajeră.

„Lucrarea de realizare a rețelei de canalizare a cartierului Doman, finalizată zilele trecute, a fost finanțată prin PNDL, are o valoare de 4,4 milioane de lei și au fost montate 300 de cămine în vederea racordării fiecărui imobil. Amintim că rețeaua de apă a fost realizată anul trecut și, din cele 300 de gospodării, doar 192 s-au racordat la apă. Preocuparea municipalității pentru îmbunătățirea calității vieții în localitățile aparținătoare nu se oprește aici. În acest moment am finalizat studiul de fezabilitate pentru introducerea gazului în acest cartier, iar după finalizarea infrastructurii de gaz, avem în plan finanțarea, prin Compania Națională de Investiții, a asfaltării tuturor străzilor din Doman, precum și realizarea de rigole și zone verzi”, ne-a declarat Adelin Tuță, director executiv în cadrul Primăriei Reșița.

Obiectivul urmează să fie predat societății Aquacaraș, iar din acel moment gospodăriile pot fi racordate la infrastructura de canalizare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite