Suntem prezenți și pe

Administrație

3,6 milioane de lei pentru învățământul online dintr-un oraș cărășean

Publicat cu

în

Din cauza problemelor create de starea de alertă și pandemia de coronavirus, Primăria Oravița a aprobat alocarea unei sume de 3,6 milioane de lei pentru achiziția de tablete, laptopuri și material didactic pentru învățământul online.

Banii vor fi alocați în cadrul proiectului „Dotarea școlilor și liceelor din orașul Oravița cu echipamente IT în vederea desfășurării cursurilor în online”, proiect finanțat prin Programul Operațional Competitivitate.

Prin acest proiect se vor achiziționa pentru elevii și școlile din oraș 121 de laptopuri, 54 de table inteligente pentru uz didactic, 1653 de tablete de uz școlar cu un abonament de internet inclus pentru 2 ani de zile, 19 videoproiectoare pentru uzul profesorilor, 71 de camere web videoconferință și 69 de routere pentru wifi.

La propunerea primarului Dumitru Ursu, Consiliul Local Oravița a aprobat investiția, investiție pentru care Primăria Oravița trebuie să vină cu o contribuție proprie de peste 70.000 de lei.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație2 ore în urmă

10.000 de lei pentru cetățenii care fac Reșița Curată! Primăria pune la bătaie și anul acesta premii în bani pentru asociațiile de locatari/proprietari

Administrație4 ore în urmă

40 de secunde pentru un VOT ISTORIC în CJ Caraș-Severin: asocierea cu Primăria Reșița pentru construirea unui SPITAL NOU

Social10 ore în urmă

Zimbrii se adaptează perfect în Munții Banatului. Încă 20 de exemplare vor ajunge în Caraș-Severin

Actualitate13 ore în urmă

Primăria Reșița promovează portul popular din Banatul de Munte. La Casa de Căsătorii a fost deschisă o expoziție permanentă de costume tradiționale

Administrație17 ore în urmă

Romeo Dunca și Marius Isac, față în față cu primarii din județ. Miza: accesarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale

Actualitateo zi în urmă

Trei zile dedicate artei ceramicii, la Centrul de Tineret Mansarda din Reșița

Sănătateo zi în urmă

SARS-CoV-2 împlinește un an și în Caraș-Severin. Coronavirusul a fost atras mai mult de femei, dar bărbații i-au căzut victime în număr semnificativ mai mare. Cu 50%!

Educațieo zi în urmă

Puțin peste 300 de dascăli din Caraș-Severin au spus DA vaccinării anti-COVID-19 în etapa prioritară, care a început azi!

Actualitate2 zile în urmă

Surprize pregătite de Primăria Reșița în ziua de Dragobete

Administrație2 zile în urmă

Mamografii gratuite. Consiliul Județean Caraș-Severin se implică în lupta împotriva cancerului

Cele mai citite