42 de candidați pentru postul de city manager al municipiului Reșița. Primarul Ioan Popa: „Am de unde să aleg. Am găsit oameni foarte faini!”

Selectarea noului administrator public (city manager) al municipiului Reșița va fi finalizată în maximum două săptămâni. Pentru ocuparea acestui post s-au înscris 42 de candidați.

 

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a anunțat astăzi că numele noului city manager al municipiului va fi făcut public peste două săptămâni, procedura de selecție fiind încă în desfășurare. Termenul până la care au putut fi depuse CV-urile și scrisorile de intenție a expirat pe 19 martie. A urmat o primă etapă în cadrul căreia, din cele 42 de CV-uri depuse, în baza criteriilor anunțate – studii superioare; experiență în poziții de conducere în managementul public și/sau privat de minimum zece; cunoștințe solide de operare a sistemelor informatice; cunoștințe în domeniul bugetării și execuției de bugete; foarte bune aptitudini de negociere; stăpânirea limbii engleze la nivel avansat; rezistență la stres și, obligatoriu, simțul umorului – au fost selectate șapte. În prezent, se derulează etapa a doua a procedurii de selecție: interviurile față în față cu edilul șef al municipiului.

 

Ieri (luni, 29 martie, n.r.) am avut interviu cu o persoană din cele șapte. Chiar dacă nu suntem Timișoara, vreau să vă spun că am fost foarte plăcut surprins de aceste șapte CV-uri. Le voi parcurge pe toate în următoarele zece zile și după aceea sper ca în două săptămâni să degajăm o soluție de city manager. Am de unde să aleg. Am și oameni care au fost miniștri secretar de stat, chiar o perioadă de doi-trei ani, persoane care sunt familiarizate cu ceea ce am eu nevoie. Mie îmi trebuie un om care să meargă la București și să rezolve probleme de ordin tehnic. Spre bucuria mea, am găsit oameni foarte faini. În maximum două săptămâni de zile veți afla cine va fi noul city manager la orașului”, a declarat, astăzi, primarul Ioan Popa.

 

Persoana care va ocupa postul de city manager  își va desfășura activitatea în baza unui contract de management valabil până la sfârșitul mandatului edilului șef.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available