6 străzi din Reșița, debranșate mâine de la rețeaua de gaze naturale

Ajunsă în faza finală, o investiție de 2,5 milioane de lei în sistemul de distribuție a gazelor naturale din Reșița are planificată mâine, 6 mai, înlocuirea conductelor şi branşamentelor de-a lungul a 6 străzi din municipiu. Drept urmare, în zonele respective va fi sistată alimentarea cu gaze începând de la ora 9.

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Reșița, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de aproape 3,5 kilometri.

„Investiţia, în valoare de 2,5 milioane de lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din zona respectivă. Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 6 mai, începând cu ora 09.00, pe următoarele 6 străzi: Revoluţia din Decembrie, Alexandru Ioan Cuza, Moise Groza, Lunca Pomostului și Molizilor. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15.00”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

„Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări”, mai transmite Delgaz Grid.

UPDATE, ora 20.00

Deși în comunicatul de presă al Delgaz Grid se vorbește despre 6 străzi, enumerarea acestora arată că ar fi doar 5. Am solicitat un punct de vedere lămuritor din partea companiei: Sunt 5 străzi afectate? Dacă nu, care este a 6-a? Așteptăm răspunsul și vom reveni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite