8 pompieri cărășeni vor participa la stingerea incendiilor din Franța

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin se alătură grupului de pompieri români ce vor da o mână de ajutor colegilor pompieri din Franța.

 

8 subofițeri cu o autospecială de stins incendii se vor alătura pompierilor francezi la misiunile de stingere a incendiilor de vegetație care au pus stăpânire pe teritoriul acestora.

 

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița va participa: plt.adj.șef Gheorghe Olteanu, plt.adj. Bogdan Nicola, plt.adj. Ioan Cata, plt.adj. Caius Lupu, plt.adj. Adrian Bursuc, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș –  plt.adj.șef Ioan Rain, plt.adj. Alin Drăgușin și plt.adj. Ioan Sîrbu”, transmit oficialii ISU Semenic.

 

Aceștia fac parte dintr-un modul specializat de intervenție format din 77 de pompieri salvatori, cu 17 mijloace de intervenție, în cadrul misiunii de sprijin pe care țara noastră îl oferă, ajutor acordat în baza solicitării de asistență internațională formulată de guvernul Republicii Franța prin Mecanismul European de Protecție Civilă.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available