85 de kilograme de materiale pirotehnice ridicate de polițiștii cărășeni în ultimele 24 de ore

 

Așa cum avertizau, polițiștii cărășeni au demarat activitățile de control pentru gestionarea folosirii materialelor pirotehnice în prag de sărbători.

 

În urma activităților de control efectuate, astăzi, pe linia respectării prevederilor legale privind deținerea, comercializarea, importul, depozitarea și folosirea articolelor pirotehnice, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin și Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au ridicat 85 de kilograme de articole pirotehnice deținute fără drept, fiind întocmite trei dosare penale pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

 

Polițiștii cărășeni au oprit, noaptea trecută, pentru control, în comuna Teregova, un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din localitate, în interiorul mașinii fiind găsită cantitatea de 80 de kg de articole pirotehnice din categoriile F2 și F3, deținute fără drept.

 

CITEȘTE ȘI: Atenție la folosirea materialelor pirotehnice de sărbători! Poliția este cu ochii pe voi

 

De asemenea, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat astăzi de la două persoane din Oravița și comuna Constantin Daicoviciu aproximativ 5 kilograme de articole pirotehnice din categoria F3.

 

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available