Piloți cărășeni premiați la Gala Campionilor FRAS 2022. Lucien Hora și Mircea Pădurean – maeștri ai sportului!

 

Federația Română de Automobilism Sportiv a organizat zilele trecute Gala Campionilor FRAS 2022, eveniment care a avut printre protagoniști și patru piloți din Caraș-Severin.

 

Opera Naţională Bucureşti a găzduit, sâmbătă, 3 decembrie, Gala Campionilor FRAS 2022, cel mai important eveniment din ultimii ani dedicat pasionaților de sporturi cu motor din România. „1000 de invitați, 750 de premii, 550 de sportivi activi premiați – sunt doar câteva din cifrele Galei Campionilor 2022. Opera Națională București a fost locul în care munca de 1 an a sportivilor sau de o viață, când vine vorba de distincțiile de Maestru al Sportului, a fost încununată, momentul fiind unul încărcat de emoție, rafinament, recunoștință, dar mai ales… bucurie!”, este mesajul transmis de organizatori la finalul galei.

 

Printre piloții premiați pentru întreaga activitate s-au numărat și două nume grele ale sporturilor cu motor din Caraș-Severin: multiplii campioni naționali Lucien Hora și Mircea Pădurean. Celor doi seniori ai motorsportului românesc li s-a acordat cu acest prilej titlul de Maestru al Sportului.

 

În cadrul Galei Campionilor FRAS 2022 au fost premiați, totodată, sportivii care s-au clasat pe podiumurile clasamentelor generale pe 2022 de la fiecare disciplină competițională de automobilism sportiv. Și aici, Caraș-Severinul a avut doi laureați: reșițenii Andrei Precup, campion la Grupa 5 și Clasa 5B din cadrul Campionatul Național de Viteză în Coastă, și Andrei Rotaru, vicecampion categoria I1 și locul III – Dacia Revival gr.1, la Viteză în Coastă, respectiv locul III Dacia Revival gr.1, la Viteză pe Circuit.

 

 

Sursă foto: FRAS

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite